Cristel Nas natuur

Virtual Assistant inschakelen?
Stop met zelf alle ballen in de lucht houden.

Dat doe ik graag voor je, zonder ze te laten vallen.

Had je al eens gehoord van de term Virtual Assistant? En nee hoor, een Virtual Assistant is geen chatbot. Zoals je op de foto ziet: ik ben een mens van vlees en bloed. En mét een enorme passie: jou als assistent op afstand helpen om je bedrijf te laten groeien. Mij als Virtual Assistant inschakelen betekent dat jij tijd en daarmee focus overhoudt. Dat betekent: ruimte om je bedrijf te laten groeien.

Over Cristel Nas

Ik ben dus Cristel Nas. Ik ben de assistent die jou vanaf afstand ontlast bij veel taken. Dankzij mijn uitgebreide ervaring als secretaresse en administratief medewerker maak ik me jouw werk snel eigen. Vanaf afstand kan ik veel verschillende werkzaamheden voor je oppakken. Van websitebeheer tot e-mailmarketing. Van PowerPoints maken tot je social media onderhouden. Voor heel veel office- en administratieve taken waar jij niet aan toekomt, kun je mij als Virtual Assistant inschakelen.

Voor mij hoef je geen kantoor vrij te maken. Ik werk vanuit mijn eigen thuiskantoor in het Groene hart voor jouw bedrijf. Altijd met focus en met plezier. En lekker flexibel. Je kunt me al inzetten vanaf 1 uur per week.

Naast dat ik geniet van mijn werk als (misschien wel jouwassistent, breng ik graag (meestal dan 😉tijd door met mijn puberende zoon Jelle. Verder zie je mij regelmatig wandelend in mijn omgeving. Ik draai mijn hand niet om voor het behangen of verven van een wand (of kozijn of deur) en steek mijn groene vingers graag in de aarde voor de planten in mijn huis en tuin. Als ik tenminste niet met een goed boek voor mijn neus zit, want in misdaadboeken en thrillers kan ik mij volledig verliezen. Of nou ja, als je met heerlijke sushi aankomt, dan wil ik mijn boek wel dichtslaan.  

CNVA_OverMij_sushi_500x500
IMG_0677_500x500px
IMG_0681_500x500px

Genoeg over mij, ik vind het veel leuker om jou te leren kennen. Om te horen wat jij doet, wat jou beweegt en waar jij hulp bij kunt gebruiken. Laten we kennismaken!

Quote website

Laat mij je helpen tijd over te houden
en daarmee te groeien.

Quote 3 Over mij website mobiele weergave

Ik geef jou je tijd terug

Veel zzp’ers en mkb’ers hebben het druk, druk, druk. Ik ben er voor je als jij tot over je oren in het werk zit. Als je meer tijd wilt overhouden, maar geen flauw benul hebt waar je die extra tijd vandaan kunt halen.

26 uren in een dag toveren kan ik niet, maar jou ontlasten en je daarmee je tijd teruggeven wél. Daarmee ontstaat ruimte om te groeien. En, niet geheel onbelangrijk: doordat je zaken gewoon geregeld zijn, houd jij meer tijd over voor je privéleven.

klok

Ik laat het weten als het sneller kan

Jarenlang heb ik gewerkt als secretaresse. Van al die werkervaring heb ik heel veel geleerd. Maar ik wilde méér. Meer afwisseling. Meer adviserend meekijken. Meer verschillende opdrachten. En ik wilde ondernemers helpen om van problemen een uitdaging (met bijbehorende oplossing) te maken.

Het leuke aan mijn werk als Virtual Assistant is nu juist dat ik niet alleen maar uitvoer, maar je ook advies kan geven over je processen. Kan het slimmer, sneller, efficiënter? En wat zou daarvoor nodig zijn? Juist die kritische blik kunnen mijn klanten waarderen.

Ik werk voor jou – met een glimlach

Klanten die mij als Virtual Assistant inschakelen, zullen beamen: werken doe ik met een grote glimlach. Na een lange periode van mantelzorg voor mijn inmiddels overleden man (hij had ALS), ben ik nog meer gaan nadenken over wat ik écht leuk vind. Vlak na zijn overlijden kwam ik een vacature voor Virtual Assistants tegen. Wauw, dit was het! Ik voelde het aan alles. Twee weken later was ik al als VA aan het werk. Ik volgde een opleiding en deed ruime ervaring op bij Elle Office Support.

En toen kwam door de coronacrisis het moment dat ik wist dat ik er klaar voor was: voor mezelf beginnen. De vrijheid, afwisseling en het dagelijkse contact met veel verschillende opdrachtgevers maken dit mijn droombaan. Nooit doe ik twee dagen op een rij hetzelfde. Geweldig vind ik dat!

Programma’s waarmee ik bekend ben

Een Virtual Assistant inschakelen helpt je ook om efficiënter te werken. Slim werken doe ik graag. Slimme tools gebruiken die jouw en mijn werk makkelijker maken dus ook. Naast de standaard tools (Word, Excel, PowerPoint en Outlook hebben voor mij uiteraard geen geheimen) ben ik ook goed thuis in onderstaande online tools en programma's.

Werk jij met een ander handig programma dat ik nog niet ken? Dan maak ik me dat graag (en vlot) eigen.

Online_tools_programmas

Virtual Assistant inschakelen?
Laten we beginnen met een kennismaking!

Kun jij wel wat assistentie gebruiken? Of ben je gewoon benieuwd hoe dat gaat, zo’n Virtual Assistant inschakelen? Misschien vind je het spannend om werk uit te besteden. Je bent gewend alles zelf te doen. Snap ik!  

Daarom maak ik graag eerst kennis met je. Kunnen we rustig samen kijken of de klik er is en of ik iets voor je kan betekenen.  

Bel of mail me voor een eerste contact. Om te beginnen kunnen we ook  connecten via LinkedIn. Stuur me gerust een connectieverzoek.
#vindikleuk